Κιμουλησ Δουκα - Ανωτέρα Δραματική Σχολή Ίασμος - Bασίλης Διαμαντόπουλος ... - Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό mega, η κα δούκα κατήγγειλε ότι πριν χρόνια, ο ηθοποιός την είχε βρίσει και κλωτσήσει ενώ συνεργάζονταν για.

Κιμουλησ Δουκα - Ανωτέρα Δραματική Σχολή Ίασμος - Bασίλης Διαμαντόπουλος ... - Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό mega, η κα δούκα κατήγγειλε ότι πριν χρόνια, ο ηθοποιός την είχε βρίσει και κλωτσήσει ενώ συνεργάζονταν για.

Κιμουλησ Δουκα - Ανωτέρα Δραματική Σχολή Ίασμος - Bασίλης Διαμαντόπουλος ... - Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό mega, η κα δούκα κατήγγειλε ότι πριν χρόνια, ο ηθοποιός την είχε βρίσει και κλωτσήσει ενώ συνεργάζονταν για.. Είναι δυνατόν ότι της τράβηξα το νερό και ήταν ψυχολογική βία και να προσθέτει και το ψευδέστατο ότι την κλώτσησα. Τα περιστατικά, κατά την κ. Να θυμίσουμε πως όλα ξεκίνησαν μετά από όσα είπε η ζέτα δούκα στην εκπομπή της δανάης μπάρκα όπου μεταξύ άλλων κατηγόρησε τον γιώργο κιμούλη για ψυχολογική και λεκτική βία. Lifestyle, videos and celebrity news! Τι δηλώνει ο γιώργος κιμούλης μετά τη δημόσια εξομολόγηση που έκανε η ζέτα δούκα κατηγορώντας τον για ψυχολογική και λεκτική βία

Πολιτική αντιπαράθεση μετά τις αγωγές τσίπρα. Η ζέτα δούκα μίλησε ανοιχτά για για την άσχημη συμπεριφορά που δέχθηκε πριν από αρκετά χρόνια στο θέατρο από τον γιώργο κιμούλη. Ο γιώργος κιμούλης μιλά στο ethnos.gr μετά τη δημόσια καταγγελία της ζέτας δούκα, η οποία ισχυρίστηκε πως στο παρελθόν υπέστη ψυχολογική και λεκτική βία από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη. «ο κάθε πικραμένος θα βγαίνει και θα κάνει καταγγελία». Στη συνέχεια ακολούθησε η ανάρτηση της κατερίνας γερονικολού που περιέγραψε τη δική της τραυματική εμπειρία.

Ανωτέρα Δραματική Σχολή Ίασμος - Bασίλης Διαμαντόπουλος ...
Ανωτέρα Δραματική Σχολή Ίασμος - Bασίλης Διαμαντόπουλος ... from www.loggia.gr
Η ζέτα δούκα μίλησε ανοιχτά για για την άσχημη συμπεριφορά που δέχθηκε πριν από αρκετά χρόνια στο θέατρο από τον γιώργο κιμούλη. Ανοίγει ένας ασκός του αιόλου με ανόητες καταγγελίες τύπου 'με. Η δημοφιλής ηθοποιός ζετα δούκα κατήγγειλε δημόσια τον γιώργο κιμούλη για σωματική και λεκτική βία κατά την διάρκεια της παράστασης «πιο κοντά», μιλώντας σε. Το πρόσωπο της ημέρας είναι ο γιώργος κιμούλης μετά τις δηλώσεις της ζέτα δούκα ότι της ασκούσε λεκτική βία και μάλιστα την είχε κλωτσήσει. «ακούσαμε με προσοχή όσα κατέθεσε δημόσια η συνάδελφός μας ζέτα δούκα περιγράφοντας την οδυνηρή εμπειρία της και τα όσα υπέστη από συγκεκριμένο την τρίτη η ζέτα δούκα κατήγγειλε τον γιώργο κιμούλη ότι της άσκησε λεκτική και σωματική βία. Κακοποίηση θέατρο καταγγελίες δούκα κιμούλης ξύλα γερονικολού ρουμελιώτη χρυσικού. Καταγγέλλει λεκτική και σωματική βία από τον γιώργο κιμούλη. Δείτε τι είχε καταγγείλει η ζέτα δούκα

Μιλώντας στην εκπομπή «πάμε δανάη» η ζέτα δούκα εξομολογήθηκε ότι ο ηθοποιός γιώργος κιμούλης την έβρισε και την κλώτσησε στο θέατρο, ενώ όλη τη θεατρική σεζόν είχε υποστεί ψυχολογική και λεκτική βία.

«έκανε τα πάντα για να με ταράξει επί σκηνής και εκτός σκηνής υπήρχαν περιστατικά λεκτικής βίας», συμπλήρωσε η ζέτα δούκα και στην συνέχεια αποκάλυψε πως. Για να είσαι πάντα μπροστά, ακολούθησε τον κόσμο του fthis.gr: Ο γιώργος κιμούλης μιλά στο ethnos.gr μετά τη δημόσια καταγγελία της ζέτας δούκα, η οποία ισχυρίστηκε πως στο παρελθόν υπέστη ψυχολογική και λεκτική βία από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τον γιώργο κιμούλη υποστηρίζοντας ότι δέχτηκε σωματική και λεκτική βία. Η κυρία δούκα δεν ήταν ένα κορίτσι που μόλις είχε βγει από τη σχολή ούτως ώστε εάν έχουν συμβεί όλα αυτά. Η ηθοποιός ζέτα δούκα κατήγγελλε πως ο γιώργος κιμούλης την κακοποιούσε λεκτικά και σωματικά κατά τη διάρκεια της θεατρικής συνεργασίας τους. Στο πλευρό της ζέτας δούκα, αναφορικά με τα όσα αποκάλυψε για τον σκηνοθέτη γιώργο κιμούλη, τάσσονται με κοινή ανακοίνωσή τους οι συνεργάτες της νίκος ψαρράς και δώρα χρυσικού. Ούτε για αστείο δεν κλώτσησα τη ζέτα δούκα», δήλωσε ο γιώργος κιμούλης. Ο κιμούλης με έβρισε και με κλώτσησε στο θέατρο. See more ideas about γοργόνες, κοσμήματα σχεδιαστών, ατάκες μαμάς και κόρης. Κακοποίηση θέατρο καταγγελίες δούκα κιμούλης ξύλα γερονικολού ρουμελιώτη χρυσικού. Αρχικά, η ζέτα δούκα μιλώντας στο mega αναφέρθηκε στην υγεία της και τα διατροφικά προβλήματα που είχε στο παρελθόν τονίζοντας ότι «ήθελα να μοιραστώ με τον κόσμο μια. «το άλλο, το πιο επικίνδυνο είναι το να χρησιμοποιεί ο οποιοσδήποτε τη σημαντική πράξη της κυρίας μπεκατώρου, του να καταγγείλει δηλαδή μια κακοποίηση και να προσθέτει ψευδή γεγονότα» ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός.

Όσα δήλωσε στην εκπομπή του αντ1, ο ηθοποιός. Η ζέτα δούκα στην εκπομπή πάμε δανάη στο mega, εξομολογήθηκε πως ο γιώργος κιμούλης την έβρισε και την κλότσησε κατά τη διάρκεια. Ο γιώργος κιμούλης μιλά στο ethnos.gr μετά τη δημόσια καταγγελία της ζέτας δούκα, η οποία ισχυρίστηκε πως στο παρελθόν υπέστη ψυχολογική και λεκτική βία από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη. Κακοποίηση θέατρο καταγγελίες δούκα κιμούλης ξύλα γερονικολού ρουμελιώτη χρυσικού. Για να είσαι πάντα μπροστά, ακολούθησε τον κόσμο του fthis.gr:

Ανωτέρα Δραματική Σχολή Ίασμος - Bασίλης Διαμαντόπουλος ...
Ανωτέρα Δραματική Σχολή Ίασμος - Bασίλης Διαμαντόπουλος ... from www.loggia.gr
Ο γιώργος κιμούλης μιλά στο ethnos.gr μετά τη δημόσια καταγγελία της ζέτας δούκα, η οποία ισχυρίστηκε πως στο παρελθόν υπέστη ψυχολογική και λεκτική βία από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη. See more of φιλοι γυμνασιου δουκα on facebook. Το πρόσωπο της ημέρας είναι ο γιώργος κιμούλης μετά τις δηλώσεις της ζέτα δούκα ότι της ασκούσε λεκτική βία και μάλιστα την είχε κλωτσήσει. Είναι δυνατόν ότι της τράβηξα το νερό και ήταν ψυχολογική βία και να προσθέτει και το ψευδέστατο ότι την κλώτσησα. Όσα δήλωσε στην εκπομπή του αντ1, ο ηθοποιός. Η ζέτα δούκα στην εκπομπή πάμε δανάη στο mega, εξομολογήθηκε πως ο γιώργος κιμούλης την έβρισε και την κλότσησε κατά τη διάρκεια. Ανοίγει ένας ασκός του αιόλου με ανόητες καταγγελίες τύπου 'με. Στη συνέχεια ακολούθησε η ανάρτηση της κατερίνας γερονικολού που περιέγραψε τη δική της τραυματική εμπειρία.

Η ηθοποιός ζέτα δούκα κατήγγειλε ότι δέχτηκε λεκτική και σωματική βία από τον γνωστό σκηνοθέτη και ηθοποιό γιώργο κιμούλη.

Ο ηθοποιοί νίκος ψαρράς και δώρα χρυσικού εξέδωσαν πριν επίσημη ανακοίνωση μέσω του δικηγόρου τους, στην οποία επιβεβαιώνουν ουσιαστικά τα όσα κατήγγειλε η ζέτα δούκα για τον γιώργο κιμούλη. «έχω ήδη δώσει εντολή για αγωγή και μήνυση» συμπλήρωσε, ενώ υπογράμμισε ότι ακόμη και αν ανασκευάσει τις δηλώσεις της η ηθοποιός και ζητήσει συγγνώμη δεν πρόκειται να την αποσύρει. Ο γιώργος κιμούλης μιλά στο ethnos.gr μετά τη δημόσια καταγγελία της ζέτας δούκα, η οποία ισχυρίστηκε πως στο παρελθόν υπέστη ψυχολογική και λεκτική βία από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη. Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό mega, η κα δούκα κατήγγειλε ότι πριν χρόνια, ο ηθοποιός την είχε βρίσει και κλωτσήσει ενώ συνεργάζονταν για. Lifestyle, videos and celebrity news! «ο κάθε πικραμένος θα βγαίνει και θα κάνει καταγγελία». Κακοποίηση θέατρο καταγγελίες δούκα κιμούλης ξύλα γερονικολού ρουμελιώτη χρυσικού. Στο πλευρό της ζέτας δούκα, αναφορικά με τα όσα αποκάλυψε για τον σκηνοθέτη γιώργο κιμούλη, τάσσονται με κοινή ανακοίνωσή τους οι συνεργάτες της νίκος ψαρράς και δώρα χρυσικού. Η δημοφιλής ηθοποιός ζετα δούκα κατήγγειλε δημόσια τον γιώργο κιμούλη για σωματική και λεκτική βία κατά την διάρκεια της παράστασης «πιο κοντά», μιλώντας σε. «έκανε τα πάντα για να με ταράξει επί σκηνής και εκτός σκηνής υπήρχαν περιστατικά λεκτικής βίας», συμπλήρωσε η ζέτα δούκα και στην συνέχεια αποκάλυψε πως. Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης, είχε ήδη δώσει την απάντησή του μιλώντας στο tlife ωστόσο εμφανίστηκε και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του mega. «δεν είναι σεξουαλικής φύσεως και θέλω να το τονίσω, είναι ψυχολογική και λεκτική βία. Η ηθοποιός ζέτα δούκα κατήγγειλε ότι δέχτηκε λεκτική και σωματική βία από τον γνωστό σκηνοθέτη και ηθοποιό γιώργο κιμούλη.

Η ζέτα δούκα μίλησε ανοιχτά για για την άσχημη συμπεριφορά που δέχθηκε πριν από αρκετά χρόνια στο θέατρο από τον γιώργο κιμούλη. 442 likes · 11 talking about this. Η ηθοποιός ζέτα δούκα κατήγγελλε πως ο γιώργος κιμούλης την κακοποιούσε λεκτικά και σωματικά κατά τη διάρκεια της θεατρικής συνεργασίας τους. Τι δηλώνει ο γιώργος κιμούλης μετά τη δημόσια εξομολόγηση που έκανε η ζέτα δούκα κατηγορώντας τον για ψυχολογική και λεκτική βία Είναι δυνατόν ότι της τράβηξα το νερό και ήταν ψυχολογική βία και να προσθέτει και το ψευδέστατο ότι την κλώτσησα.

Απίστευτη καταγγελία από την Ζέτα Δούκα: Ο Κιμούλης με ...
Απίστευτη καταγγελία από την Ζέτα Δούκα: Ο Κιμούλης με ... from img.documentonews.gr
Να θυμίσουμε πως όλα ξεκίνησαν μετά από όσα είπε η ζέτα δούκα στην εκπομπή της δανάης μπάρκα όπου μεταξύ άλλων κατηγόρησε τον γιώργο κιμούλη για ψυχολογική και λεκτική βία. Το πρόσωπο της ημέρας είναι ο γιώργος κιμούλης μετά τις δηλώσεις της ζέτα δούκα ότι της ασκούσε λεκτική βία και μάλιστα την είχε κλωτσήσει. Όσα δήλωσε στην εκπομπή του αντ1, ο ηθοποιός. Ο ηθοποιοί νίκος ψαρράς και δώρα χρυσικού εξέδωσαν πριν επίσημη ανακοίνωση μέσω του δικηγόρου τους, στην οποία επιβεβαιώνουν ουσιαστικά τα όσα κατήγγειλε η ζέτα δούκα για τον γιώργο κιμούλη. Ούτε για αστείο δεν κλώτσησα τη ζέτα δούκα», δήλωσε ο γιώργος κιμούλης. Δείτε τι είχε καταγγείλει η ζέτα δούκα Στη συνέχεια ακολούθησε η ανάρτηση της κατερίνας γερονικολού που περιέγραψε τη δική της τραυματική εμπειρία. Η ηθοποιός ζέτα δούκα κατήγγειλε ότι δέχτηκε λεκτική και σωματική βία από τον γνωστό σκηνοθέτη και ηθοποιό γιώργο κιμούλη.

Κακοποίηση θέατρο καταγγελίες δούκα κιμούλης ξύλα γερονικολού ρουμελιώτη χρυσικού.

Για να είσαι πάντα μπροστά, ακολούθησε τον κόσμο του fthis.gr: See more of φιλοι γυμνασιου δουκα on facebook. Μιλώντας στην εκπομπή «πάμε δανάη» η ζέτα δούκα εξομολογήθηκε ότι ο ηθοποιός γιώργος κιμούλης την έβρισε και την κλώτσησε στο θέατρο, ενώ όλη τη θεατρική σεζόν είχε υποστεί ψυχολογική και λεκτική βία. Η ζέτα δούκα στην εκπομπή πάμε δανάη στο mega, εξομολογήθηκε πως ο γιώργος κιμούλης την έβρισε και την κλότσησε κατά τη διάρκεια. Είναι δυνατόν ότι της τράβηξα το νερό και ήταν ψυχολογική βία και να προσθέτει και το ψευδέστατο ότι την κλώτσησα. Ούτε για αστείο δεν κλώτσησα τη ζέτα δούκα», δήλωσε ο γιώργος κιμούλης. «έχω ήδη δώσει εντολή για αγωγή και μήνυση» συμπλήρωσε, ενώ υπογράμμισε ότι ακόμη και αν ανασκευάσει τις δηλώσεις της η ηθοποιός και ζητήσει συγγνώμη δεν πρόκειται να την αποσύρει. Μετά την τρομερή αποκάλυψη της ηθοποιού ζέτας δούκα, στην πρωινή εκπομπή «πάμε δανάη» με τη δανάη μπάρκα, όσον αφορά την σωματική αλλά και λεκτική βία που έχει υποστεί από τον γιώργο κιμούλη, πολλές. Να θυμίσουμε πως όλα ξεκίνησαν μετά από όσα είπε η ζέτα δούκα στην εκπομπή της δανάης μπάρκα όπου μεταξύ άλλων κατηγόρησε τον γιώργο κιμούλη για ψυχολογική και λεκτική βία. Κακοποίηση θέατρο καταγγελίες δούκα κιμούλης ξύλα γερονικολού ρουμελιώτη χρυσικού. Η κυρία δούκα δεν ήταν ένα κορίτσι που μόλις είχε βγει από τη σχολή ούτως ώστε εάν έχουν συμβεί όλα αυτά. Το παράδειγμά της ακολούθησαν και άλλοι ηθοποιοί. Δείτε τι είχε καταγγείλει η ζέτα δούκα